Stor sommer konkurrence!

Deltag i lodtrækningen om 10 Stk. Billetter til Brahetrolleborg Game Fair Værdi 10 x 250 DKK

 

Det er en sand fornøjelse at kunne fortælle, at Petland ApS er hovedsponsor for hundeaktiviteterne på årets største jagtevent – Brahetrolleborg Game Fair – der afholdes i dagene 2. – 4. august 2019 i Faaborg.

Vi har valgt at sætte fokus på vores best-seller mærke, Profine Low Grain, som med sit fortræffelige forhold mellem pris og kvalitet fortsætter med at øge markedsandelen på det danske marked. Vi er blevet navnesponsor på den internationale workingtest for retrievere – Brahetrolleborg Profine Nations Cup – som får deltagelse af nogle af de absolut bedste retrievere i Europa.

Brahetrolleborg Profine Nations Cup bliver afholdt på arealer tæt på hovedbygningen, og prøven bliver anlagt, så publikum kan følge de dygtige jagthundes arbejde. Vi garanterer, at der er noget at glæde sig til. Vi vil gerne se dig og afholder derfor en konkurrence, hvor du kan vinde en partoubillet til Brahetrolleborg Game Fair.

En partoutbillet har en værdi på kr. 250,- og vi udlodder 10 billetter og vinderne trækkes mandag 22 juli. For at vinde skal du svare på tre spørgsmål.

Dag
Time
Minut
Sekund

Hint: Du kan finde hjælp til spørgsmålene her på profinepet.dk

Konkurrencen er forbi og vinderne vil blive kontaktet direkte.